Vanliga frågor & svar

Hur kontaktar man Er?

Svar: Fyll i en intresseanmälan, ring eller maila oss.

Hur blir jag abonnemangskund hos Er?

Svar: Fyll i en intresseanmälan på vår hemsida så kontaktar vi dig och bokar in en tid för en personlig presentation som är kostnadsfri därefter får du en offert och kan bestämma dig om du vill bli kund. Vi tycker det är viktigt att man träffas och du får chansen att ställa dina frågor och veta hur vi arbetar.

Vad gör jag om något gått sönder?

Svar: Gå in på vår reklamationssida som du ser under kundtjänstsidan. Där kan du fylla i din reklamation och du få mer information. Självklart kan du ringa oss också om du behöver hjälp.

Gå till reklamationsformuläret

Hur betalar man?

Svar: Alla våra kunder betalar i efterskott eller efter utförd tjänst. Du kan välja på pappersfaktura eller faktura via email. Vi kontaktar skatteverket när det gäller RUT tjänster så det är inget du behöver tänka på, du betalar det lägre beloppet.

Vågar jag lämna ut nyckeln?

Svar: Vår säkerhetspolicy omfattar en rad olika saker för att du ska känna dig trygg. Kolla gärna vår säkerhetspolicy under kundservice för att veta mer.

Är det alltid samma person som kommer och städar?

Svar: Ja det är samma person förutom när det gäller sjukdom och semester då skickar vi en vikarie.

Måste jag lämna ut nycklar?

Svar privatpersoner: Nej om du garanterar att du är hemma när städningen utförs så behöver du inte lämna ut nyckel.

Svar företag: Nej vi kan städa under den tiden kontoret är bemannat. Vill ni dock ha städning kvällstid eller helg så behöver vi larmuppgifter och nycklar.

Är ni försäkrade?

Svar: Ja vår personal är försäkrade emot skadar som uppstår under arbetstid. Vi har även en ansvarsförsäkring på egendom upp till 10 miljoner kronor om vår personal skulle orsaka det.

Vad har ni för avbokningsregler?

Svar: Vid avbokning tidigare än 72 timmar före utfört arbete har kunden rätt att avboka utan kostnad. Görs bokning senare än så utgår full kostnad. Notera att om du är företagskund eller fastighetskund gäller andra villkor.

Gå till avbokningsformuläret

Vad händer om jag är missnöjd?

Svar: Om du är missnöjd så ser vi till att avhjälpa felet. Kontakta oss senast 48 timmar efter utförd städning. Om du som kund själv ser till att avhjälpa felet innan vi på fått kontrollera detta utgår ingen ersättning.

Städaren.se
Ibsengatan 60
168 47 BROMMA

Tel: 08-35 69 20
E-post: info@stadaren.se

Telefontider:
08-17 (mån – fredag)
10-14 (helg)
Röda dagar stängt

Öppetider:
08-16 (mån-fredag)

Gilla oss på Facebook

Städaren.se på Facebook

Städaren på Instagram

Vi finns även på Instagram

Fråga oss
Ditt namn
Ditt telefonnummer
Din epost
Ditt meddelande