Byggstädning

Efter en byggstädning är det viktigt att återställa bostadens ytskikt. Det kan vara en renovering som gjorts i ett rum, tak eller liknande. Vi ser till att byggdamm och smuts försvinner.

Vi har fasta kvadratmeterpriser på byggstädning enligt nedan. Vill du veta mer om byggstädning eller har frågor så tveka inte på att kontakta oss så berättar vi mer.

Förnamn (obligatorisk)
Efternamn (obligatorisk)
Telefonnummer
Din epost
Adress
Kvadratmeter
Antal fönster

Kundservice: 08 – 356 920

Räkna ut din byggstädskostnad

Priset är efter rutavdrag/skatteavdraget på 50% som vi ansöker åt dig direkt på fakturan.

Räkna ut

...

Intresseanmälan

Vi på städaren.se har stor vana av byggstädningar. För att smutsen inte ska gro in kommer vi direkt efter renoveringsentreprenören och städar. Vi på Städaren.se är expert på byggstädningar och återställer bostadens ytskikt.

Hur går det till?

Om ni ej avtalat med renoveringsentreprenören om städningen så kontakta oss så ordnar vi det direkt i anslutning till att de är klara. Om ni är hemstädningskund kund till oss så meddela kontaktpersonen hos oss när detta ska ske. Om smutsnivån blir högre efter en renovering så är det viktigt vi har en samsyn och överenskommelse på vad som ska göras efter renoveringen. Den vanliga hemstädningen räcker ofta inte till efter en renovering.

Vad ingår?

Vi arbetar med checklistor där det står vad som utförs. Självklart kan vi specialanpassa byggstädningen efter önskemål.

Byggstädning checklista

Är du intresserad så fyll i vår intresseanmälan.

Kundservice: 08 – 356 920

Finner du ej svaren på dina frågor så kontakta oss via telefon eller e-post.

Vad kostar det?

Det beror helt på vilka moment som ska utföras. Vi har fasta prislistor enligt vår vad vi utför enligt checklistan (se nästa fråga). Priset finner du under pris och intresseanmälan fliken.

Vad innehåller en byggstädning?

Vi utgår ifrån en checklista där du kan se vilka moment som ingår. Men vi kan självklart specialanpassa så det passar Era önskemål.

Checklista byggstädning (Pdf dokument)

Utför inte byggentreprenören städningen?

Det är inte alltid det ingår vilket man bör kontrollera i offerten. Vi på städaren.se är specialister på byggstädning och har det som vår verksamhet vilket gör att vi kan garantera kvalité på vår städning.

Vi är kund till Er och har renoverat en lägenhet kan ni byggstäda den?

Ja självklart, vi åtar oss alla uppdrag på byggstädning både i trapphuset och lägenheterna.

Vad har ni för avbokningsregler?

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknat) före avtalat städtillfälle har kunden rätt till avbokning utan kostnad. Vid avbokning senare debiteras kunden fullt pris. Notera att avbokningskostnaden inte berättigar till RUT-avdrag.

Gå till avbokningsformuläret »

Vad händer om jag inte är nöjd?

Om det är något som vi missat i utförandet kan du alltid ta kontakt med oss så ser vi till att felet avhjälps. Om du som kund själv åtgärdar felet innan Städaren.se kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning. Det är viktigt att meddela detta inom 48 timmar efter att städningen är utförd.

Vad händer om något skulle råka gå sönder?

Städaren.se är ansvarsförsäkrade. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga. fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.

Gå till reklamationsformuläret »

Städaren.se
Ibsengatan 60
168 47 BROMMA

Tel: 08-35 69 20
E-post: info@stadaren.se

Telefontider:
08-17 (mån – fredag)
10-14 (helg)
Röda dagar stängt

Öppetider:
08-16 (mån-fredag)

Gilla oss på Facebook

Städaren.se på Facebook

Städaren på Instagram

Vi finns även på Instagram

Fråga oss
Ditt namn
Ditt telefonnummer
Din epost
Ditt meddelande