Kökstvätt

Skinande kök med kökstvätt från Städaren.se. Vi ser till att damm och smuts inte gror in. Djuprengöring av kök är något som lätt blir eftersatt. Låt oss ta hand om köket medans du gör något roligare.

Kökstvätten är från 1290 kr efter skatteavdraget. För exakt pris kontakta oss för en exakt prisuppgift med att fylla i formuläret. Vi svarar dig inom en arbetsdag.

Förnamn (obligatorisk)
Efternamn (obligatorisk)
Telefonnummer
Din epost
Adress
Kvadratmeter

KUNDTJÄNST: 08- 356 920

Kökstvätt är en av vår mer populära tjänster där vi djuprengör ditt kök. Framförallt i och runt spis och fläkt samlas mycket fett. Vi ser till att du får ett glänsande kök att komma hem till.

Kombinera gärna din kökstvätt med vår badrumstvätt

Vad ingår?

Vi utgår ifrån vår checklista som man kan se här nedan.

Checklista kökstvätt (Pdf dokument)

Hur går det till?

Du fyller i en intresseanmälan som du hittar här under pris & intresseanmälan och sedan kontaktar vi dig för att boka in vilket datum det ska utföras Vi har med oss utrustning och rengöringsmedel.

Vad ska jag tänka på innan städningen?

Tänk på att plocka ihop så mycket det går. Lösa föremål plockas bort så vi kan komma åt. Att disk är undanplockad och att det är så fria ytor som möjligt. Meddela vilken yta det är på kyl och frys om det tex är rostfritt så vi vet vilka medel vi ska ta med. All undanplockning medverkar till en bättre kvalité på vår städning. Behöver du vår hjälp för att plocka undan så kan vi lösa det emot extra kostnad.

Behöver jag vara hemma när ni städar?

Nej du kan lämna nyckeln på vårt kontor senast 3 dagar innan utförandet. Eller om du är hemma och ger nyckeln till vår personal Nyckeln kan vi lämna i brevlådan eller enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du är med på besiktningen efter.

Är det samma pris om badrummet är mycket smutsigt?

Om vår personal anländer och ser vid förbesiktningen att det är grov smuts tex ingrodd gammal smuts så kommer vi städa som det vore normalsmutsigt eller ge dig ett nytt pris på plats. Vi arbetar enligt svensk städstandard och är det över nivå 4 i smutsnivå så räknar vi det ej som normalstädning.

Ingår städutrustning?

Ja vi har allt som behövs för att städa ditt kök.

Hur bokar jag?

Ring oss eller fyll i formuläret under pris och intresseanmälan

Är städaren.se personal tillförlitlig?

Vår personal är noggrant kontrollerade och har sekretessavtal med oss. De är också internutbildad av oss.

Hur betalar jag?

Vi skickar faktura via e-post du angett vilket är kostnadsfritt. Vanlig post har 35 kr i administrationsavgift.

Vad har ni för avbokningsregler?

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknat) före avtalat städtillfälle har kunden rätt till avbokning utan kostnad. Vid avbokning senare debiteras kunden fullt pris. Notera att avbokningskostnaden inte berättigar till RUT-avdrag.

Gå till avbokningsformuläret »

Vad händer om jag inte är nöjd?

Om det är något som vi missat i utförandet kan du alltid ta kontakt med oss så ser vi till att felet avhjälps. Om du som kund själv åtgärdar felet innan Städaren.se kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning. Det är viktigt att meddela detta inom 48 timmar efter att städningen är utförd.

Vad händer om något skulle råka gå sönder?

Städaren.se är ansvarsförsäkrade. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga. fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.

Gå till reklamationsformuläret »

Städaren.se
Ibsengatan 60
168 47 BROMMA

Tel: 08-35 69 20
E-post: info@stadaren.se

Telefontider:
08-17 (mån – fredag)
10-14 (helg)
Röda dagar stängt

Öppetider:
08-16 (mån-fredag)

Gilla oss på Facebook

Städaren.se på Facebook

Städaren på Instagram

Vi finns även på Instagram

Fråga oss
Ditt namn
Ditt telefonnummer
Din epost
Ditt meddelande