Byggstädning

Efter en byggstädning är det viktigt att återställa fastigheten. Det kan vara en renovering i hiss, trappor eller lägenhet som gjorts. Det kan vara byggentreprenören som utför städningen eller så beställs det av städentreprenören.

Vi på städaren.se har stor vana av byggstädningar. För att smutsen inte ska gro in kommer vi direkt efter renoveringsentreprenören och städar. Det är dock mycket viktigt att man bestämmer vem som ska göra det.

Hur går det till?

Om ni ej avtalat med renoveringsentreprenören om byggstädningen så kontakta oss så ordnar vi det direkt i anslutning till att de är klara. Vi träffar och lämnar offert på arbete enligt Era önskemål och behov.

Om ni är befintlig fastighetskund till oss måste ni meddela oss i god tid innan renoveringen så vi har samsyn på vad som göras under och efter renoveringen. Smutsnivån blir mycket högre och den normala städningen tar längre tid vilket vi då debiterar extra för enligt vårt gällande avtal. Den vanliga fastighetsstädningen räcker inte till under och efter en renovering.

Vad ingår?

Vi arbetar med checklistor där det står vad som utförs. Självklart kan vi specialanpassa byggstädningen efter önskemål.

Checklista för byggstädning fastigheter (pdf dokument)

Är du intresserad så fyll i vår intresseanmälan.

Kundservice: 08 – 356 920

Finner du ej svaren på dina frågor så kontakta oss via telefon eller email.

Vad kostar det?

Det beror helt på vilka moment som ska utföras. Det bästa är att vi får kontakt med Er och kan ställa specifika frågor så offerten blir rätt till Er.

Vad innehåller en byggstädning?

Vi utgår ifrån en checklista där du kan se vilka moment som ingår. Men vi kan självklart specialanpassa så det passar Era önskemål.

Byggstädning fastigheter (Pdf dokument)

Utför inte byggentreprenören städningen?

Det är inte alltid det ingår vilket man bör kontrollera i offerten. Vi på städaren.se är specialister på byggstädning och har det som vår verksamhet vilket gör att vi kan garantera kvalité på vår städning. Vi är kund till Er och har renoverat en lägenhet.

kan ni byggstäda den?

Ja självklart, vi åtar oss alla uppdrag på byggstädning både i trapphuset och lägenheterna.

Vi har köpt trappstädning av er ingår inte byggstädningen då?

Nej våra avtal är uträknad på en vanlig veckostädning. Vid byggstädningar krävs det speciell utrustning och smutsnivån är så hög att det tar längre tid för oss at återställa allt.

Vi är idag kund till Er och vi ska renovera i trapphuset, ingår den städningen i vårt avtal?

Nej det är en förhöjd smutsnivå som gör att det tar längre tid för vår personal och ibland krävs att flera medarbetare hjälper till. Vi debiterar för den extratid det tar återställa smutsnivån.

Vad har ni för avbokningsregler?

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknat) före avtalat städtillfälle har kunden rätt till avbokning utan kostnad notera att andra villkor gäller som avtalskund. Vid avbokning senare debiteras kunden fullt pris.

Gå till avbokningsformuläret »

Vad händer om jag inte är nöjd?

Om det är något som vi missat i utförandet kan du alltid ta kontakt med oss så ser vi till att felet avhjälps. Om du som kund själv åtgärdar felet innan Städaren.se kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning. Det är viktigt att meddela detta inom 48 timmar efter att städningen är utförd.

Vad händer om något skulle råka gå sönder?

Städaren.se är ansvarsförsäkrade. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga. fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.

Gå till reklamationsformuläret »

Är du kund sedan tidigare så kontakta din kontaktperson direkt eller fyll i formuläret. Om du ej är kund hos oss sedan tidigare så vill vi gärna komma och titta på Er fastighet för att kunna ge bästa möjliga offert. En bra planering tillsammans ger bästa resultatet.

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom en arbetsdag.

Kundservice: 08 – 356 920

Städaren.se
Ibsengatan 60
168 47 BROMMA

Tel: 08-35 69 20
E-post: info@stadaren.se

Telefontider:
08-17 (mån – fredag)
10-14 (helg)
Röda dagar stängt

Öppetider:
08-16 (mån-fredag)

Gilla oss på Facebook

Städaren.se på Facebook

Städaren på Instagram

Vi finns även på Instagram

Fråga oss
Ditt namn
Ditt telefonnummer
Din epost
Ditt meddelande