Entrémattor

Stoppa smutsen i entrén! Grus, stenar, salt och damm samlas under våra skor och smutsar ner våra entréer och sedan i övriga huset. Genom att sätta in en professionell entrématta kan man stoppa upp till 75 % av smutsen redan i entrén.

Inom städbranschen pratar vi ofta om smutsspärr. Att stoppa smutsen direkt vid entrén. Smuts förstör våra golv och innebär dyra renoveringar. Genom att ha en bra entrématta så fångar den upp mycket av smutsen.

Vi erbjuder entrématta med bytesservice dvs att vi hela tiden ser till att ni har en fräsch nytvättad matta hos Er. Ni kan även köpa matta med Er logotype.

Hur går det till?

Vi gör en kontroll av Er företag och tittar vilken matta som skulle passa bäst för Era behov och önskemål. Man kan välja och köpa egna mattor med egen logotype eller som de flesta väljer matta med bytesservice vilket innebär att man hyr mattor hos oss.

När mattan är smutsig så byter vi ut den emot en ny matta så ni alltid har en fräsch snygg matta som stoppar smutsen och skyddar Ert golv.

Är du intresserad så fyll i vår intresseanmälan.

Kundservice: 08 – 356 920

Finner du ej svaren på dina frågor så kontakta oss via telefon eller email.

Vad kostar det?

Det beror på vilka mator ni behöver hos Er samt hur ofta de ska bytas. Vi offererar efter vi besökt Er och sett Era behov.

Vem äger mattan?

De flesta hyr sina mattor av oss och då ingår bytesservice dvs att vi tvättar dem. Man kan också köpa logotypemattor och välja till bytesservice.

Varför ska man ha en entrématta?

Den skyddar golvet och fångar upp enligt undersökningar 75 % av smutsen. Det blir enklare att städa och göra underhåll. Livslängden på golven blir längre så det finns bara fördelar.

Var brukar mattorna ligga?

Direkt utanför eller innanför entrén, vid receptionen så ni får stopp på smutsen så fort som möjligt.

Är du kund sedan tidigare så kontakta din kontaktperson direkt eller fyll i formuläret.

Om du ej är kund hos oss sedan tidigare så vill vi gärna komma och titta på Er fastighet för att kunna föreslår bästa möjliga entrématta.

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom en arbetsdag.

Förnamn
Efternamn
Företagsnamn
Telefonnummer
Din epost
Adress
Antal kvadratmeter

Kundservice: 08 – 356 920

Städaren.se
Ibsengatan 60
168 47 BROMMA

Tel: 08-35 69 20
E-post: info@stadaren.se

Telefontider:
08-17 (mån – fredag)
10-14 (helg)
Röda dagar stängt

Öppetider:
08-16 (mån-fredag)

Gilla oss på Facebook

Städaren.se på Facebook

Städaren på Instagram

Vi finns även på Instagram

Fråga oss
Ditt namn
Ditt telefonnummer
Din epost
Ditt meddelande