Kontorsstädning

Är ditt företag i behov av en ren och fräsch miljö för besökande och personal? Låt oss på Städaren.se ta hand om lokalen så sparar ni tid och kan fokusera på Er verksamhet.

”Det första jag tittar på är om företaget jag ska göra affär med har en bra reception och en välstädad toalett” – Jan Stenbeck

Kontorsstädning offereras så vi ber Er fylla i formuläret nedan så kontaktar vi Er. Priset är beroende av en rad faktorer som storlek, verksamhet våningar, läge, ytskikt etc.

Förnamn
Efternamn
Företagsnamn
Telefonnummer
Din epost
Adress
Kvadratmeter
Antal anställda

Kundservice: 08 – 356 920

Kontorsstädning bygger på förtroende att man känner trygghet med sin leverantör. Vi har lång erfarenhet av kontorsstädning och vet vad som är viktigt för en företagskund. Tjänsten utförs dagtid, kvällstid eller på helg. Vi utför kontorsstädning i Stockholm

Vad ingår?

Dina önskemål och behov är det som styr. Oftast väljer man vår bas städning och sedan bygger på den med våra andra tjänster som finns här bredvid. Vi städar dagtid, kvällstid och helger. Om du söker en trygg och säker partner för kontorsstädning i Stockholm ska du välja oss på städaren.se

  • Internutbildad personal
  • Personal med avtalsenliga löner och försäkring
  • Ansvarsförsäkring
  • Trygga larm och nyckel policy
  • Egen kontaktperson

Checklista basstädning (Pdf dokument)

Hur går det till?

Kontakta oss med en intresseanmälan återkommer vi samma dag (arbetsdag). Vi ställer några frågor och sedan har vi ett möte helt förutsättningslöst. Detta är för att säkerhetsställa att du får rätt pris och rätt service enligt dina önskemål. Vi skickar sedan en offert till dig.

Kundservice: 08 – 356 920

När utförs städningen?

Vi har inge speciella tider för städningen. Tillsammans med dig kommer vi överens om när städningen ska utföras. Vi städar på dagtid, kvällstid och helg.

Måste kontoret vara obemannat?

Nej men då måste man ha förståelse för störande ljud som dammsugning.

Vad kostar det?

Vi har fasta månadspriser så du har god kontroll på kostnaden. Själva priset beror på en rad olika faktorer tex vart kontoret ligger, är det dagtid, kvällstid eller helg städningen ska utföras, hur många kvm är kontoret, hur många arbetar där, är det flera våningar och hur ser kontoret ut. Det är många faktorer som påverkar priset och därför har vi alltid förutsättningslösa möten så du får rätt pris.

Varför ska vi välja Er?

Vi levererar enligt Ert önskemål till ett bra pris och följer upp med er kontinuerligt att ni är nöjda. Vi har lång erfarenhet och vet vad som är viktigt. En sak vi lärt oss genom åren är att städningen blir rätt från början i vad som önskas från vår kund och att det är dokumenterat i en städinstruktion som alla har förstått vad det innebär. Även de anställda på arbetsplatsen. Vi är ett tryggt svenskt familjebolag där ni har en egen kontaktperson.

Vi vill ha städning då kontoret är stängt hur funkar det?

Vi har många kunder som har städning då kontoret är stängt. Vi har speciella rutiner och avtal för detta. Vår personal på företagsavdelningen är har lång erfarenhet. Vi berättar mer på mötet varför våra kunder känner sådan trygghet med oss.

Hur snabbt kan ni börja?

Vi kan starta inom en vecka. Vill du ha ännu tidigare så kontakta oss.

Är städaren.se personal tillförlitlig?

Vår personal är noggrant kontrollerade och har sekretessavtal med oss. De är också internutbildad av oss.

Är det samma person som kommer och städar?

Ja vi utser en person som blir Er städare. Vid sjukdom eller liknande så har vi en ersättare dock inte utan att ni godkänner detta innan.

Hur går det till att lämna ut nycklar?

Vi kvitterar ut två uppsättningar nycklar av Er med en larm och nyckelkvittens för Er trygghet. Vi är försäkrade och följer Svensk Stöldskydds förenings riktlinjer.

Vi har larm hur fungerar det?

Vi har stor vana av att hantera larm hos våra kunder. I vår larm och nyckelkvittens finns alla uppgifter vi behöver. Vi berättar självklart mer under vårt förutsättningslösa möte.

Vem står för städmaterialet?

Dammsugare ingår ej men kan hyras eller köpas genom oss. Förbrukningsmaterial ingår ej heller.

Kan vi beställa förbrukningsmaterial av Er?

Ja det är en tilläggstjänst man kan beställa av oss. Vi levererar då enligt önskemål och vi fyller också på så det alltid finns.

Hur betalar vi?

Vi fakturerar med 20 dagars betalningsvillkor via epost. Vill ni ha pappersfaktura så tillkommer 35 kr i administrationsavgift.

Vad händer om vi inte är nöjd?

Om det är något som vi missat i utförandet kan du alltid ta kontakt med oss så ser vi till att felet avhjälps. Om du som kund själv åtgärdar felet innan Städaren.se kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning. Det är viktigt att meddela detta inom 48 timmar efter att städningen är utförd.

Vad händer om något skulle råka gå sönder?

Städaren.se är ansvarsförsäkrade. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga. fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.

Gå till reklamationsformuläret »

Städaren.se
Ibsengatan 60
168 47 BROMMA

Tel: 08-35 69 20
E-post: info@stadaren.se

Telefontider:
08-17 (mån – fredag)
10-14 (helg)
Röda dagar stängt

Öppetider:
08-16 (mån-fredag)

Gilla oss på Facebook

Städaren.se på Facebook

Städaren på Instagram

Vi finns även på Instagram

Fråga oss
Ditt namn
Ditt telefonnummer
Din epost
Ditt meddelande