Byggstädning

Efter en byggstädning är det viktigt att återställa lokalen. Det kan vara en renovering som gjorts eller tex stambyte.

Ofta är det endast en grovstädning som görs av byggentreprenören. Vi på städaren.se ser till att allt blir städat och att findamm försvinner.

Vi på Städaren.se har stor vana av byggstädningar. För att smutsen inte ska gro in kommer vi direkt efter byggentreprenören och städar.

Vår erfarenhet är man ska låta en städfirma ta hand om städningen då det ofta är grovstädning som byggentreprenören gör.

Hur går det till?

Om ni ej avtalat med renoveringsentreprenören om städningen så kontakta oss så ordnar vi det direkt i anslutning till att de är klara. Vi träffar Er och lämnar offert på arbetet enligt era önskemål. Om ni är företagskund till oss så meddela kontaktpersonen hos oss när detta ska ske. Om smutsnivån blir högre efter en renovering så är det viktigt vi har en samsyn och överenskommelse på vad som ska göras efter renoveringen. Den vanliga kontorsstädningen räcker ofta inte till efter en renovering.

Vad ingår?

Vi arbetar med checklistor där det står vad som utförs. Självklart kan vi specialanpassa byggstädningen efter önskemål.

Checklista byggstädning för företag (Pdf dokument)

Är du intresserad så fyll i vår intresseanmälan.

Kundservice: 08 – 356 920

Finner du ej svaren på dina frågor så kontakta oss via telefon eller email.

Vad kostar det?

Det beror helt på vilka moment som ska utföras. Det bästa är att vi får kontakt med Er och kan ställa specifika frågor så offerten blir rätt till Er.

Vad innehåller en byggstädning?

Vi utgår ifrån en checklista där du kan se vilka moment som ingår. Men vi kan självklart specialanpassa så det passar Era önskemål.

Checklista byggstädning företag (Pdf dokument)

Utför inte byggentreprenören städningen?

Det är inte alltid det ingår vilket man bör kontrollera i offerten. Vi på städaren.se är specialister på byggstädning och har det som vår verksamhet vilket gör att vi kan garantera kvalité på vår städning.

Tar ni bort målarfärg ifrån golvet?

Ja det kan vi göra. Viss reservation för trägolv.

Vad har ni för avbokningsregler?

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknat) före avtalat städtillfälle har kunden rätt till avbokning utan kostnad. Vid avbokning senare debiteras kunden fullt pris.

Gå till avbokningsformuläret »

Vad händer om vi inte är nöjd?

Om det är något som vi missat i utförandet kan du alltid ta kontakt med oss så ser vi till att felet avhjälps. Om du som kund själv åtgärdar felet innan Städaren.se kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning. Det är viktigt att meddela detta inom 48 timmar efter att städningen är utförd.

Vad händer om något skulle råka gå sönder?

Städaren.se är ansvarsförsäkrade. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga. fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.

Gå till reklamationsformuläret »

Är du kund sedan tidigare så kontakta din kontaktperson direkt eller fyll i formuläret. Om du ej är kund hos oss sedan tidigare så vill vi gärna komma och titta på Er lokal för att kunna ge bästa möjliga offert. En bra planering tillsammans ger bästa resultatet.

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom en arbetsdag.

Förnamn
Efternamn
Företagsnamn
Telefonnummer
Din epost
Adress

Kundservice: 08 – 356 920

Städaren.se
Ibsengatan 60
168 47 BROMMA

Tel: 08-35 69 20
E-post: info@stadaren.se

Telefontider:
08-17 (mån – fredag)
10-14 (helg)
Röda dagar stängt

Öppetider:
08-16 (mån-fredag)

Gilla oss på Facebook

Städaren.se på Facebook

Städaren på Instagram

Vi finns även på Instagram

Fråga oss
Ditt namn
Ditt telefonnummer
Din epost
Ditt meddelande