Golvvård

Är ditt golv trött och slitet? Eller har du ett nytt golv som behöver skydd emot slitage? Vi på Städaren.se behandlar ditt golv så det blir snyggt och får en slitstark yta som skyddar emot repor och slitage. Tänk även på att ha en bra entrématta med bytesservice i entrén, framför reception och i gångstråk. Kontakta gärna oss så kommer vi ut kostnadsfritt och visar olika lösningar.

Vi på Städaren.se har lång erfarenhet av golvvård på de flesta typer av golv. Golvet är den yta som slits mest. Vi ser till att du får ett golv som håller länge, blir snyggt och lättstädat. Vi ser till att ditt nya golv håller länge och ditt gamla golv får ett ”ansiktslyft”. Vi utför golvvård i Stockholm.

Hur behandlingen går till beror vilket golv det är.

Golvtyper

  • Trägolv
  • Linoleum
  • Marmorgolv
  • Plastgolv
  • Naturstensgolv
  • Betonggolv

Hur går det till?

Vi utför alltid en golvvårdsbesiktning och en behovsanalys. Vi skickar sedan en offert och efter slutfört arbete får ni ett dokument som vi kallar komplett golvvårdsprogram för underhåll och lång livslängd. Resultatet är att du får ett slitstarkt golv som är lätt att underhålla och håller längre.

Är du intresserad så fyll i vår intresseanmälan.

Kundservice: 08 – 356 920

När genomförs golvvården?

Ofta genomförs detta när kontoret är stängt under kvällstid, nattetid eller helg. Det är ofta långa torktider och då behöver vi tid för att leverera ett bra resultat. Är det stora ytor kan vi göra det i omgångar eller att man utför det på sommaren under semestern vilket är vanligt.

Hur ofta ska man behandla golven?

Det beror på hur utsatta golven är och vilken typ. Vi gör alltid en golvbesiktning först och tar sedan fram en behovsanalys.

Blir golven hala?

Nej

Hur betalar vi?

Vi skickar en faktura via email du anger kostnadsfritt med 15 dagars villkor för engångsbeställningar och 20 dagar för befintliga kontorskunder. Vill du ha den per post så utgår en administrationsavgift på 35 kr

Vad har ni för avbokningsregler?

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknat) före avtalat städtillfälle har kunden rätt till avbokning utan kostnad notera att andra villkor gäller som avtalskund. Vid avbokning senare debiteras kunden fullt pris.

Gå till avbokningsformuläret »

Vad händer om vi inte är nöjd?

Om det är något som vi missat i utförandet kan du alltid ta kontakt med oss så ser vi till att felet avhjälps. Om du som kund själv åtgärdar felet innan Städaren.se kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning. Det är viktigt att meddela detta inom 48 timmar efter att städningen är utförd.

Vad händer om något skulle råka gå sönder?

Städaren.se är ansvarsförsäkrade. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga. fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.

Gå till reklamationsformuläret »

Fyll i formuläret så återkommer vi samma dag (arbetsdag)

Förnamn
Efternamn
Företagsnamn
Telefonnummer
Din epost
Adress
Kvadratmeter

Kundservice: 08 – 356 920

Städaren.se
Ibsengatan 60
168 47 BROMMA

Tel: 08-35 69 20
E-post: info@stadaren.se

Telefontider:
08-17 (mån – fredag)
10-14 (helg)
Röda dagar stängt

Öppetider:
08-16 (mån-fredag)

Gilla oss på Facebook

Städaren.se på Facebook

Städaren på Instagram

Vi finns även på Instagram

Fråga oss
Ditt namn
Ditt telefonnummer
Din epost
Ditt meddelande